Escola Roser Capdevila (Polinyà)

Sortida de 4t al teatre

Benvolguts i benvolgudes

Dimecres 28 l’alumnat de 4t van anar a Barcelona al teatre Romea a veure l’obra de teatre Alícia al país dels mòbils.

El dia que Alícia fa 12 anys li regalen el primer mòbil, però el conill blanc se’l roba i ella el persegueix per recuperar-lo. Alícia haurà de recórrer el país de les meravelles fins arribar al palau dels mòbils, on trobareu una reina que perd el cap per les noves tecnologies i que us posarà les coses molt difícils per tornar a casa. Amb aquest viatge, la protagonista descobrirà el valor de la imaginació i de la lectura, i aprendrà a fer servir les tecnologies amb criteri. La història que tots coneixem, però ambientada als nostres temps, on els nens conviuen amb la tecnologia diàriament.

Molt interessant.

Us adjuntem les fotografies:

Cliqueu per veure més imatges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *