Escola Roser Capdevila (Polinyà)

Revista Periodistes

Hola.

Aquí us presentem la revista digital d’aquest mes de novembre. Li hem canviat el format, més fresc, més modern, i l’alumnat de 6èA, que han sigut els encarregats de fer de periodistes, han treballat de manera col·laborativa tots directament sobre un document, amb llibertat per fer el disseny dels articles, els tipus de lletra, etc. També, a part de les seccions típiques dels nivells o les especialitats, hem afegit una de nova que és l’entrevista, al final de tot. Esperem que sigui del vostre gust.

9 comentaris

  1. Nois i noies, una feina super ben feta!!!! Us felicitem, continueu així esteu treballant super bé i el nou format super xulo!!!!!!

  2. Mare mevaa, però quins periodistes tenim a l’escola eh?? Molt guai aquesta revista de novembre! Us feliciteeem! Continueu així 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *