Escola Roser Capdevila (Polinyà)

DEMOSTRACIÓ GOSSOS POLICIES

Durant aquesta setmana ha vingut la policia a l’escola per a mostrar als infants la gran feina que fan, amb la seva capacitat olfactiva i persistència, els gossos policia. Els policies ens han explicat totes les habilitats que tenen els gossos i la gran ajuda que proporcionen a l’hora de buscar tot tipus de coses per a les quals són entrenats. En la demostració van trobar tots els objectes que van amargar els policies entre els infants, arbres, bancs,… Ha estat molt interessant!!
Enhorabona a tots els gossos que van venir i als seus educadors per la seva tasca, l’alumnat els hi va agradar moltíssim.

Cliqueu la imatge per veure totes les fotos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *