Escola Roser Capdevila (Polinyà)

P5 FEM UNA SORTIDA DE TARDOR

Els nens i nenes de P5 hem anat al parc Marta Mata per gaudir d’un matí en contacte amb la natura. Hem jugat, saltat, investigat i descobert els petits tresors que ens aporta la naturalesa, tot creant les nostres pròpies històries de joc entre arbres i fulles. Hem pogut veure, tocar i olorar fulles, pedres, pinyes, glans, molsa, …. i fins i tot observar insectes i animalons del bosc. Ho hem passat tant bé i hem trobat tantes coses que hem agafat algunes cosetes per portar-les a l’escola i fer les nostres creacions artístiques!!!

9 JARDÍ - Els colors de la tardor
GRANS MOMENTS !!!

jugar con piñas del bosque
Mireu com ho passem de bé!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *