Escola Roser Capdevila (Polinyà)

CASTANYADA 1r i 2n

Bon dia a tothom, només queden dos dies per a la Castanyada i a l’Escola Roser Capdevila ja estem preparats.

Els i les alumnes del cicle inicial hem volgut celebrar-ho, tot i que es tracta d’un any una mica diferent, no hem volgut perdre l’oportunitat de gaudir d’aquesta festivitat, sempre seguint els protocols establerts.

Al llarg del matí, hem pogut realitzar diverses activitats com ara jugar a jocs de taula o participar en una gimcana tot relacionat amb la temàtica de la tardor i la Castanyada. Així mateix, hem participat al taller de “Disfressem el nostre moniato”. Comproveu vosaltres mateixos el resultat, no han quedat genials?

Per esmorzar, hem portat aliments típics d’aquesta època: castanyes, panellets, fruits secs, raïm o figues, entre altres. A la tarda, “se’ns ha anat la castanya”, aquí us presentem les nostres castanyeres.

Com podreu comprovar a les fotos que aquí us deixem, ho hem passat d’allò més bé!

Feliç Castanyada a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *